Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Getergde oliebollenbakker deelt mep uit

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: dinsdag 5 december 2017 19:38


De van oorsprong Rotterdamse Margot Renes kookt nog steeds van woede. Zondag ging een groep baldadige jongeren aan de haal met het frituurvet van haar oliebollenkraam. Het vat werd geleegd op het Brinkplein in Hoek van Holland, en dat hadden ze beter niet kunnen doen...

De gebakkraam in Hoek van Holland lijkt een willekeurig doelwit van de groep. De jongens worden volgens Margot ook verantwoordelijk gehouden voor het vernielen van prullenbakken, verkeersborden en plantenbakken afgelopen weekend in het dorp.

Op het moment dat Margot zondag de vettige rotzooi opruimt, dagen de jongeren haar uit. "Met gebaren als 'ik snij je strot door'. Bij mij slaan dan de stoppen door", zegt de Rotterdamse. Ze ziet geen andere keuze dan een van de knapen een flinke lel te verkopen. Maar toen werd de ellende alleen maar groter.

Volgens de oliebollenbakker duurde het vrij lang voordat de politie arriveerde. "Toen was mijn corrigerende tik al uitgedeeld. Uiteindelijk heb ik de schuld gekregen, omdat ik mijn handen niet thuis kon houden. Ik moest mijn excuses aan de jongeren aanbieden!".

Reactie
Margot wil nu dat de politie aan haarzelf excuses maakt. De jongen die een tik kreeg, is namelijk volgens haar opgepakt. De politie onderschrijft het verhaal van Margot niet volledig. De oliebollenbakker zou met een vork achter de jongens aan hebben gezeten. Er is een bemiddelend gesprek geweest en de jongens laten zich niet meer bij de kraam zien. Vanuit de politie komen geen excuses. Er is niemand opgepakt.

Oliebollenbakker Margot hoopt nu maar een ding: dat alle moeilijkheden voorbij zijn en dat ze de komende tijd een mooie omzet kan draaien. "De meeste mensen hier kennen ons. Wij hebben hier nooit problemen".


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS