Archief
Archief WOS Media

Archief WOS Media

Getuigen gezocht van dollemansrit in Den Hoorn

De politie zoekt getuigen van een dollemansrit dinsdagavond in Den Hoorn. Deze begon na een botsing op de kruising van de Hoornseweg met de Hoornsekade. Omstreeks 20.15 uur kwam de melding dat een personenauto daar was aangereden door een wit busje met een Brits kenteken.

De betrokken witte bus, een Ford Transit Connect, reed door en botste vervolgens op de Victoria tegen een lantaarnpaal aan, waardoor een andere personenauto beschadigd raakte. De bestuurder liet daarna de bus in de Dirkjespeer achter en ging er te voet vandoor.



Na onderzoek hielden agenten in een woning in Delft rond 23.45 uur een 26-jarige man aan. Uit een alcoholtest bleek dat hij (te veel) gedronken had. Ook namen agenten hem een bloedproef af om te onderzoeken of er drugs in zijn bloed zat. "Hier testte hij positief op", aldus de politie.

De politie sprak al met een aantal getuigen, maar zoekt ook naar andere mensen die het bedoelde busje hebben zien rijden op dinsdagavond tussen 19.45 uur en 20.30 uur in de omgeving van Den Hoorn. Zijn er dingen opgevallen aan het rijgedrag of specifiek aan de bestuurder? Of heeft men camerabeelden van het incident? Dan wordt gevraagd om contact op te nemen met politie Westland via 0900-8844. Dat kan ook anoniem op 0800-7000.

Categorieen:
Westland 112