Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Getuigen mishandeling 70-jarige Maassluizer gezocht

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 30 juli 2018 11:24


De politie is op zoek naar getuigen van mishandeling van een 70-jarige Maassluizer. Dat gebeurde vorige week zaterdag, 21 juli, omstreeks 17.30 uur op de Trekkade in Vlaardingen. De man werd van zijn fiets geduwd en brak zijn been.

De bejaarde man haalde in de buurt van een houten fietsbrug over de Vlaardingse Vaart een andere fietser in. Die kwam hem vlak daarna echter voorbij en gaf hem een duw. De Maassluizer kon, omdat hij zijn been had gebroken, niet meer opstaan. Het slachtoffer werd door omstanders verder geholpen.

Overigens kwam de dader zelf ook ten val, maar hij is daarna snel opgestaan en weggefietst zonder zich verder bekend te maken. Omdat tips van omstanders nog niet hebben geleid naar de identiteit van de man, wordt nu een getuigenoproep gedaan. Bellen kan met 0900-8844.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS