Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Gevolgen verbreding A4 voor landschap nog niet duidelijk

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 14 juni 2018 11:46

Foto: A4 bij Den Hoorn


Het is nog niet duidelijk wat een eventuele verbreding van de Rijksweg A4 tussen Den Hoorn en de Ketheltunnel voor gevolgen heeft voor het provinciaal landschap en het milieu en geluid. Dat moet worden onderzocht in een zogenoemde milieu-effect rapportage. Pas na dat onderzoek wordt duidelijk of de verbreding ook echt mag worden uitgevoerd.

Dat meldt gedeputeerde Floor Vermeulen in antwoord op vragen van de provinciale PvdA-fractie. Vermeulen is namens de provincie en de Integrale Ontwikkeling Delft-Schiedam (IODS) nauw betrokken bij het overkoepelende project, waarbij de gehele A4 in Haaglanden wordt aangepakt.

Inloopavond
Woensdagavond was er in De Hoornbloem in Den Hoorn een inloopavond over het A4-project. Volgens een woordvoerster van de provincie waren daar 70 à 80 inwoners. "Behalve mensen die daar dagelijks in de file vast staan, waren er ook bewoners van het buurtschap Hodenpijl, die nu al geluidsoverlast ervaren." De avond verliep volgens de woordvoerster in goede sfeer: "Er was veel ruimte om met elkaar in gesprek te gaan."

Tijdens de avond waren er verschillende factsheets met informatie over het project. Ook was er een kaart te zien met een overzicht van de belangrijkste maatregelen. De aanpak van de A4 begint naar verwachting 2023.

Onderstaande foto's van de inloopavond door Roger Vieira:


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS