Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Goed werkende straatverlichting laat op zich wachten

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: woensdag 5 december 2018 12:39


De verlichting in delen van Maassluis werkt niet naar behoren. Op sommige plekken, zoals bij station Maassluis West is er helemaal geen werkende straatverlichting. Zeki Celikkaya van de PvdA vroeg zich dinsdagavond tijdens het actualiteitenhalfuur in de gemeenteraad af of hier niet iets aan gedaan kan worden.

Volgens verantwoordelijk wethouder Fred Voskamp is het lastig om er op zeer korte termijn iets aan te doen omdat er een groot tekort aan lantarenpalen en armaturen is. Voor alle plekken waar er nieuwe nodig zijn, zoals bij de fietsenstalling, maar ook bij de Verto-wijk, zijn ze besteld. 


Van de armaturen wordt er een voorraad opgebouwd, maar de levertijd is opgelopen van 12 weken naar een half jaar. De verwachting is dan ook dat de eerste levering pas in februari is, zei de wethouder.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS