Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Grandcafé 2 Floors per direct gesloten

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: vrijdag 11 januari 2019 20:07

Foto: WOS Media 1


Grandcafé 2 Floors aan de Hoofdstraat in De Lier is per direct gesloten. Dat heeft eigenaar Hans Blom bekend gemaakt. In een email aan collega-ondernemers schrijft Blom dat hij na de vele tegenslagen besloten heeft de handdoek te gooien.

Vooral door het mislopen van de feesttent tijdens de BraDeLier afgelopen zomer is hij in financiële problemen gekomen, zo schrijft Blom. Wat er met de locatie gaat gebeuren is nog niet duidelijk. De komende week gaat Hans de zaak leegruimen. 

Openbare verkoop
In oktober was er vanwege een belastingschuld een openbare verkoop. De hele inboedel werd per opbod verkocht. Blom regelde via kennissen een andere keuken, tafels en stoelen en was een dag later weer open. Toch is het hem niet gelukt om de zaak weer rendabel te maken. Hans wil een nieuwe start maken en kiest voor zichzelf.   


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS