SignBiblio 2

Green Eagles dendert over DAS Delft heen

In de eigen Wethouder Smithal in Maassluis hebben de basketbaldames van Green Eagles zaterdagavond gemakkelijk gewonnen van DAS uit Delft. De wedstrijd in de promotiedivisie eindigde in 78-33.

Al vanaf het begin was duidelijk dat de overwinning in Maassluis zou blijven. DAS speelde zwak, schoten op doel belandden niet in het net. Na de eerste periode stond er 20-10 op het bord, halverwege de wedstrijd was dat 43-14. Namens de Green Eagles speelde Willeke Bruins de sterren van de hemel, zij wist maar liefst 24 keer te scoren. De Maassluizers speelden goed samen waardoor na de derde periode de score al op 57-25 stond. In het laatste kwart viel het scorebord uit, waardoor de wedstrijd tien minuten werd stilgelegd. Daarna scoorde Green Eagles nog flink door, waardoor de wedstrijd eindigde in 78-33. De dames staan nu derde in de competitie.