Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Green Eagles in moeilijke wedstrijd naar zege

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 10 februari 2019 11:16

Foto: Signbiblio 2


De basketbalsters van Green Eagles blijven in de promotiedivisie in het spoor van koploper Baros. De ploeg uit Maassluis won zaterdag een mindere wedstrijd van Grasshoppers. Green Eagles liet de Katwijkers tot drie keer toe terugkomen van een grote achterstand, maar uiteindelijk werd het 76-66.

Na een 20-11 voorsprong in het eerste kwart, liepen de Maassluise dames uit naar een 26-11 voorsprong. Door het grote verschil werd het spel daarna wat slordig. Grasshoppers ging tegelijkertijd harder spelen en had geluk met de afstandsschoten, waardoor het bij verschil bij rust slechts één punt was: 34-33.

Green Eagles vergrootte het verschil na een korte achterstand na rust (36-38) weer tot negen punten, maar liet door onoplettendheid de tegenstander opnieuw terugkomen in de wedstrijd. Toch werd dit kwart afgfesloten met 56-51. Het verschil bleef in het laatste gedeelt lang drie tot zeven punten maar na 65-57 plaatsten de bezoekers een 0-9 run. Met nog 2.47 minuten op de klok moest een time-out het tij keren. Dit lukte uiteindelijk, mede dankzij Willeke Bruins en Fleur van Baalen die belangrijke punten scoorden.

Alle uitslagen:
Vrouwen, promotiedivisie
Green Eagles - Solar systemen-Grasshoppers 2 76-66

Mannen, eerste klasse B
Westland Stars - LUSV Basketbal 61-57

Vrouwen, tweede klasse B
Woodpeckers - Westland Stars 51-42


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS