Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Green Eagles laat winst glippen tegen koploper

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 10 november 2019 09:45

Foto: Signbiblio 2


De basketbalsters van Green Eagles hebben na drie opeenvolgende overwinningen weer eens verloren. De ploeg uit Maassluis verloor thuis tegen Landslake Lions 2, koploper in de promotiedivisie, met 65-70.

De thuisploeg maakte het de nog ongeslagen koploper uit Landsmeer wel lastig. Na een sterk eerste kwart, waarin de aanvallen goed werden uitgespeeld en het ook verdedigend goed stond, stond het 18-13. In het tweede kwart verloor de Maassluise ploeg echter de focus en kwam Landslake Lions terug, met een 33-36 ruststand als gevolg.

Toch was het Green Eagles weer dat na de theepauze goed uit de startblokken kwam. Negen minuten in het derde kwart was er zelfs een voorsprong van acht punten (50-42), dat kwart werd uiteindelijk afgesloten met een 50-46 tussenstand. In het spannende vierde kwart had Eagles in het begin nog een kleine voorsprong, maar na vijf minuten kwamen de Lions op gelijke hoogte (58-58). Op dat moment leek bij Eagles ook de vermoeidheid toe te slaan, waardoor het initiatief naar de gasten ging. Met nog een minuut op de klok stond het 65-67 en waren er  kansen op winst. Tochg gingen de punten mee naar Landsmeer: 65-70.

Alle uitslagen:
Vrouwen
Promotiedivisie
Green Eagles - Landslake Lions 2 65-70

Tweede klasse B
Westland Stars - Forwodians 51-41

Mannen
Eerste klasse A
Westland Stars - Red Stars 2 85-75
Punch 2 - Green Eagles 87-65


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS