Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Green Eagles verliest ook van Baros

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 19 januari 2020 09:55

Foto: SignBiblio


De basketbalsters van Green Eagles hebben zaterdagavond ook hun tweede wedstrijd van 2020 verloren. In de eigen wethouder Smithal in Maassluis ging de ploeg van coach Ron den Hoedt met 53-70 onderuit tegen de Rotterdammers, nummer 4 in de promotiedivisie.

De thuisploeg kwam in het eerste kwart na zo'n drie minuten spelen op een 8-2 voorsprong, maar liet de gasten daarna terugkomen en met een 15-20 na de eerste tien minuten. De Maassluizers bleven tot aan de rust dicht bij de tegenstander (30-34 ruststand), maar daarna liepen de Rotterdammers uit. Na 38-53 stand in het derde kwart, werd het uiteindelijk dus 53-70.

Green Eagles staat momenteel met acht punten negende (van de twaalf) in de promotiedivisie.

Alle uitslagen:
Vrouwen
Promotiedivisie
Green Eagles - Baros 53-70 (30-34)

Mannen
Eerste klasse A
Red Stars 2 - Green Eagles 78-80 (36-40)
Een belangrijke overwinning van nummer 2 Green Eagles tegen de nummer 4 van de competitie. Volgende week staat de streekderby tegen Westland Stars op het programma.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS