Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Green Eagles verliezen opnieuw

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 22 september 2019 08:25

Foto: Signbiblio 4


De basketbalsters van Green Eagles hebben zaterdagavond opnieuw verloren in de promotiedivisie. De ploeg uit Maassluis ging nu na een sterke start in Rotterdam met 60-52 onderuit tegen Baros.

De ploeg van coach Ron den Hoedt had goede herinneringen aan de wedstrijden tegen Baros. Vorig seizoen waren de Rotterdammers koploper in de reguliere competitie, desondanks was Green Eagles toen twee keer te sterk. Met die gedachte in het achterhoofd vlogen de Eagles zaterdagavond met een 0-8 voorsprong uit de startblokken. Het spel werd daarna echter onrustiger en net als vorige week tegen CobraNova misten de gasten veel makkelijke ballen en vrije worpen.

Green Eagles sloot het eerste kwart nog wel af met een lichte voorsprong (13-16), maar stond halverwege juist nipt achter (30-27). Ook aan het einde van het derde kwart was de achterstand nipt (40-38), maar aan het eind was het verschil dus nog acht punten. "Met meer rust in het veld en beter finishen, had er meer ingezeten", aldus de ploeg zelf. Nieuwe aanwinst Roxy Zwijnenburg was aan Maassluise kant de topscorer van de avond, zij maakte veertien punten. Kirsten Boer was goed voor elf punten.

Alle uitslagen
Vrouwen
Promotiedivisie
EBV Baros - Green Eagles 60-52

Tweede klasse B
CobraNova 3 - Westland Stars 34-33

Mannen
Eerste klasse A
Green Eagles - Red Stars 2 91-82
Westland Stars - Utrecht Bull's 2 68-44


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS