Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Green Eagles verslaat ongeslagen koploper

Door: Nelleke Arnout

Gepubliceerd op: zondag 16 december 2018 12:54


De basketbaldames van Green Eagles uit Maassluis hebben zaterdagavond in Rotterdam de ongeslagen koploper van de promotiedivisie verslagen. Het team versloeg EBV Baros in een spannende wedstrijd met 65-68.

De Rotterdammers van Baros eisten bij het begin direct de voorsprong op. Het lukt ze om met 10-5 voor te komen. De Maassluize dames lieten zich niet op de kop zitten en kwamen terug tot 14-16 in kwart één. In het tweede kwart kwam Baros opnieuw op voorsprong, maar nog voor de rust haalde Green Eagles dat op tot 31-33. Daarna zetten de Rotterdammers druk en leed Green Eagles balverlies. Voor de stand na drie kwart maakte dat niet uit: 42-44.

In het vierde en laatste kwart liepen de Maassluizers uit tot 50-57, maar plots trok Baros fel van leer en zette 65-60 op het scorebord. Door vrije worpen en een driepunter wist Green Eagles dat op te trekken tot 65-66. In de laatste minuut gooide Baros de laatste kans mis. Willeke Bruins van de Eagles bleef vervolgens koel en scoorde het laatste punt. Met de 65-68 overwinning zijn de Maassluizers de eersten die winnen van de Rotterdamse basketballers. De Eagles staan nu derde in de promotiedivisie.

Alle uitslagen:

Vrouwen promotiedivisie:
EBV Baros - Green Eagles 65-68

Mannen eerste klasse A
Green Eagles MSE 1 - CBV Binnenland MSE 3 86 - 74

Vrouwen tweede klasse B
Westland Stars VSE 1 - S.B.U. VSE 3 66 - 27


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS