Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Green Eagles wint basketbalderby Westland - Maassluis

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zaterdag 30 november 2019 12:30

Foto: Matthijs van den Beukel


De basketbalderby in de eerste klasse A tussen Westland Stars uit 's-Gravenzande en Green Eagles uit Maassluis is vrijdagavond geëindigd in een overwinning voor de gasten uit Maassluis. In de Westlandhal werd het nipt 64-67.

De wedstrijd ging grotendeels gelijk op. Na een ruststand van 40-35 stond Westland Stars door een driepunter van Stefan van den Beukel tegen het einde van het vierde kwart met 64-62 voor. Dat bleek gelijk de laatste score van de Westlanders die wedstrijd. Daarna kreeg Green Eagles nog zeven vrije worpen, waarvan het er vijf maakte. Met nog luttele seconde op het bord was er nog een laatste poging van de thuisploeg om een gelijkmakende driepunter te scoren. Deze strandde echter nog voordat er überhaupt een poging kon worden gewaagd, doordat de schutter uit stond.


In de eerste klasse A staat Green Eagles met 16 punten uit elf duels op de derde plek. Westland Stars staat zevende met 10 uit tien.

Foto's: Matthijs van den Beukel


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS