Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Groot thuisverlies Quintus 2 tegen Aalsmeer

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 7 oktober 2018 20:23


Het tweede herenteam van Wematrans/Quintus heeft zondagmiddag de thuiswedstrijd in de eredivisie tegen Aalsmeer 2 met 25-32 verloren. In Kwintsheul waren de handballers uit Noord-Holland de hele wedstrijd sterker.

Quintus maakte de eerste goal, maar kwam vlak daarna met 1-2 achter. Aalsmeer breidde de score daarna uit en elke keer als de Heulenaars iets terug leken te komen, deden de gasten er weer een schepje bovenop. Na een 6-10 achterstand gingen de ploegen uiteindelijk met toch met slechts één doelpunt verschil (14-15) rusten.

Na rust leek de thuisploeg nog enige tijd te kunnen volgen, maar een rode kaart voor een Quintus-speler gooide roet in het eten. Dat was voor Quintus een klap die het niet meer te boven kwam. Aalsmeer liep steeds verder uit en won dus met 25-32.

Alle uitslagen

Heren eredivisie
Wematrans/Quintus 2 - Aalsmeer 2 25-32 (14-15)

Heren eerste divisie
DIOS - GHV 31-27 (15-16)

Heren tweede divisie
E.O.C. - WPK/Westlandia 26-22

Dames eerste divisie
Quintus 2 - Fortissimo 26-16

Dames tweede divisie
Veneco VELO - BSAC 28-18


Dames hoofdklasse
Hellas - WPK/Westlandia 2 25-22


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS