Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Grote schuurbrand in Maasland

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: maandag 2 oktober 2017 21:54

Foto: Jeroen Kuipers


Aan de Kwakelweg in Maasland woedde maandagavond een grote brand. Een hooischuur stond in de fik. De brand veroorzaakte een enorme rookontwikkeling. Er heerste even paniek, omdat er dieren bij betrokken zouden zijn.

Dat bleek achteraf niet het geval. De brand werd kort na kwart over negen gemeld. In eerste instantie werden bluseenheden uit Maasland en De Lier naar de Kwakelweg gestuurd. Vanwege de snelle ontwikkeling van het vuur werden steeds meer korpsen ingeschakeld.

Aanvulling om 23.55 uur: Brandweer laat grijpmachine komen om hooi uit elkaar te halen. Paarden uit nabijgelegen stal worden naar elders gebracht in verband met de rook.

Aanvulling om 0.23 uur: De brand is onder controle. Het nablussen gaat nog tot diep in de nacht door. Er zijn geen gewonden gevallen. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS