Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Grote controle op ondermijning in Hoek van Holland

Door: Boudewijn Vermeer

Gepubliceerd op: woensdag 7 november 2018 15:45

Foto: WOS Media


De afdeling Ondermijning van de gemeente Rotterdam heeft woensdag een grote controle uitgevoerd op bedrijventerrein De Zekken in Hoek van Holland. De gemeente heeft daarbij ondersteuning gekregen van de politie.

 Aanleiding is de mogelijke verschuiving van criminele activiteiten op het Rotterdamse bedrijventerrein de Spaanse Polder naar Maassluis en Hoek van Holland. De gemeente en politie hebben daar hard opgetreden. Er werden zelfs panden afgebroken en containers verwijderd. Het wordt criminelen te heet onder de voeten en wijken daarom uit naar omliggende plaatsen. De ondernemers die al jaren gevestigd zijn op De Zekken balen van die activiteiten. "Als er brand uitbreekt krijg je niets uitbetaald", zegt een ondernemer die anoniem wil blijven.


De overheden die woensdag betrokken zijn bij de controle willen met de actie laten zien dat er geen plaats is voor dit soort activiteiten. Ze krijgen regelmatig tips en trekken ze meteen na.  Omdat de gemeente geen onderscheid wil maken, worden alle panden onderzocht.  
Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden aankondiging
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS