Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Grote inval bij café aan de Markt in Maassluis

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: vrijdag 13 september 2019 23:15

Foto: WOS


Bij een grote politie-inval vrijdagavond rond 21.30 uur bij café De Admiraal aan de Markt in Maassluis zijn drie personen aangehouden. Tijdens de doorzoeking is een handelshoeveelheid drugs aangetroffen. Burgemeester Edo Haan heeft het café direct gesloten.

In het café waren ten tijde van de inval tussen de tien en vijftien bezoekers aanwezig. Mensen stonden te dansen en te zingen, tot de inval plaatsvond. Toen werd aan alle bezoekers gevraagd de handen omhoog te houden en één voor één onder begeleiding van agenten naar buiten te komen. Daar werden de klanten gefouilleerd. Een aantal bezoekers is erg geschrokken van de inval.

Tussen de twintig en dertig medewerkers van onder meer de politie en Handhaving & Toezicht doorzochten het café en de bezoekers. Er werd met behulp van een hond gezocht naar drugs.

Cafe
Pas sinds het begin van dit jaar is het café open. Daarvoor heeft er een tijd lang een ander café gezeten onder de naam De Markies. Ook die gelegenheid werd al eens door de burgemeester gesloten. De toenmalige eigenaar had gewelddadige handelingen gepleegd en cocaïne op zak.

Update zaterdag:
De politie laat weten een 46-jarige man uit Maassluis en de 42-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats te hebben aangehouden, omdat bij hen een kleine hoeveelheid drugs, maar een flinke hoeveelheid contant geld werd aangetroffen. Daarnaast werd nog een 38-jarige man uit Maassluis aangehouden voor betrokkenheid


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS