Archief

Grote spaaractie met plaatjes van toen en nu

De komende acht weken kun je bij de bekende grootgrutter uit Zaandam plaatjes sparen. Geen voetbalplaatjes of dierenplaatjes, maar stickers uit Westland en Midden-Delfland. In totaal heb je 361 stickers nodig om het plakboek vol te krijgen.

Van de stranding van vrachtschip Ping An bij Ter Heijde (1965) tot muziektent die voor café De Vergulde Valk in Schipluiden stond (1913), van talloze historische gebeurtenissen zijn plaatjes opgenomen. De meeste historische plaatjes komen uit de collectie van het Historisch Archief Westland. Maar er is ook aandacht voor het heden. Hoe komen de producten van lokale leveranciers in het schap van de supermarkt? Ook dat vind je het stickerboek 'Het Westland - Helemaal Goud!'.

Bij 10 euro aan boodschappen bij een van de zeven Albert Heijn-filialen in Westland en Midden-Delfland krijg je een pakje stickers. Daarnaast kun je bij bepaalde artikelen extra snel stickerplaatjes sparen. Wie aan het einde van de actie plaatjes mist, kan terecht bij een van de vier ruilmiddagen.