Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Grote zoektocht naar illegalen die mogelijk in Waterweg zijn gesprongen

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: zondag 1 september 2019 23:39

Foto: District8


Diverse hulpdiensten, waaronder de Koninklijke Marechaussee zijn zondagavond laat een grote zoektocht gestart naar meerdere personen die op illegale wijze een overtocht van Nederland naar Engeland wilde maken. Er werd getwijfeld of er illegalen vanaf het terrein van Stena Line in Hoek van Holland de Waterweg in waren gesprongen.

De Marechaussee laat weten dat er drie zogeheten inklimmers zijn aangetroffen en aangehouden op de kade. Drie mannen met de Marokkaanse nationaliteit. Om uit te sluiten dat er iemand in het water ligt is er een grote zoektocht opgezet. Tegen middernacht is de zoekactie gestaakt.


De boulevard langs de Waterweg is door de Marechaussee afgelopen en gecontroleerd met zaklampen. Ook de Havendienst, de politie en de KNRM waren met boten actief aan het zoeken naar illegalen die mogelijk in de Waterweg terecht zijn gekomen. De veerboot, die normaal gesproken om 22.00 uur vertrekt, had door de zoektocht zo'n twee uur vertraging.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS