Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Hagenaar aangehouden voor overvallen geldkoeriers

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 7 februari 2020 16:38

Foto: De verdachten in Honselersdijk - Beeld Politie


De politie heeft vrijdagochtend een 24-jarige Hagenaar in zijn woning in Wateringse Veld aangehouden voor de overval op een geldkoerier in de Albert Heijn in Honselersdijk. Ook wordt hij in verband gebracht met soortgelijke overvallen bij supermarkten in Den Haag.

De drie overvallen vonden plaats op 14 mei, 9 september en 21 oktober. Ze werden volgens de politie gepleegd door dezelfde dadergroep. Omdat er lange tijd niemand werd aangehouden, kwam er aandacht voor de zaken in de tv-programma's Team West en Opsporing Verzocht. Bovendien was er een beloning van 10.000 euro voor de gouden tip.

De uitzendingen leidden in totaal tot twintig tips. Hoewel de gouden tip er nog niet tussen zat, kon de 24-jarige Hagenaar worden aangehouden. Bij zijn woning nam de politie onder andere een personenauto in beslag. De man zit in beperkingen en mag alleen contact hebben met zijn advocaat. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.


De politie is nog op zoek naar de andere daders. Mensen met tips kunnen bellen met 0900-8844.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS