Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Handbaldames VELO bereiken achtste finales bekertoernooi

Door: Marco Streefland

Gepubliceerd op: dinsdag 8 januari 2019 20:39

Foto: Anita Huf VELO viert de overwinning op Foreholte 2


Door een eenvoudige 36-28 overwinning op de reserves van Foreholte heeft Veneco/VELO zich geplaatst voor de achtste finale van het landelijk bekertoernooi. De laatste keer dat VELO acteerde bij de laatste 16 van het bekertoernooi was in 2013 toen Hellas met 30-20 de Wateringse ploeg een halt toe riep.

In sporthal De Tulp liet de koploper van de Tweede divisie zich niet verrassen tegen de reserveploeg en competitiegenoot uit Voorhout. De promovendus kon net als in de eerste ontmoeting in de competitie geen vat krijgen op VELO (29-20 winst VELO). De Wateringse ploeg leidde in de regiofinale bij rust met 23-15. Na de pauze kwam VELO niet meer in de problemen en won het de wedstrijd met 36-28. De Wateringse dames kunnen zich gaan opmaken voor misschien wel een loting tegen een ploeg uit de eredivisie.

Aanstaande zondag begint VELO aan het tweede gedeelte van de competitie met de uitwedstrijd tegen BSAC uit Maasbree.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS