Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Handbalheren Quintus verliezen op het nippertje

Door: Nelleke Arnout

Gepubliceerd op: zondag 2 december 2018 11:44

Foto: Twitter SportingNelo


Het is de handbalheren van Wematrans/Quintus zaterdag niet gelukt een tweede winst te behalen in de BeNeLeague. In de Eekhouthal in Kwintsheul verloor het team op het nippertje van Sporting Nelo uit Neerpelt met 29-30.

Sporting Nelo had in het begin van de wedstrijd de overhand, na negen minuten stonden de Belgen met 0-5 voor. Daarna begon Quintus ook wat punten te maken, hoewel Sporting in het eerste kwartier de voorsprong wist te behouden. Na 18 minuten stond er 5-10 op het scorebord. Daarna verslapte Sporting enorm en wist Quintus van de ruststand 14-14 te maken. Na de thee gingen beide teams volledig gelijk op en was er maximaal een scoreverschil van twee punten. Zes minuten voor het einde was de stand 28-28 en was het voor beide teams er op of er onder. Quintus scoorde nog één keer maar Sporting Nelo twee keer, waardoor de wedstrijd eindigde in 29-30. De Heulenaren blijven met het verlies onderaan staan.

Handbaldames
De handbaldames van HV Quintus die spelen in de Eredivisie wonnen zaterdagavond van Westfriesland/SEW. Al vanaf het begin van de wedstrijd had Quintus de overhand door flink te scoren. Het eerste punt van Westfriesland kwam pas na tien minuten; toen stond er 6-1 op het scorebord. Ruststand werd 17-10. Ook in de tweede helft wisten de Heulse dames de voorsprong te behouden en liep Westfriesland achter de feiten aan. De wedstrijd eindigde in 33-20. Quintus staat nu op een tweede plek. 

Alle uitslagen:
Dames eredivisie:
HV Quintus - Westfriesland/SEW 33-30

Dames tweede divisie:
PSV Handbal - WPK/Westlandia 27-22

Dames hoofdklasse:
Verburch - Goodflooring-HMC/HVM 30-24
M.H.V. '81 - WPK/Westlandia 2 20-28

Heren BeNeLeague:
Wematrans/Quintus-Neerpelt 29-30

Heren tweede divisie:
Apollo - WPK/Westlandia 34-30


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden aankondiging
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS