Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage uploaden op onze website. Wij zullen deze controleren en bij goedkeuring publiceren.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Handbalheren Quintus verliezen op het nippertje

Door: Nelleke Arnout

Gepubliceerd op: zondag 2 december 2018 11:44

Foto: Twitter SportingNelo


Het is de handbalheren van Wematrans/Quintus zaterdag niet gelukt een tweede winst te behalen in de BeNeLeague. In de Eekhouthal in Kwintsheul verloor het team op het nippertje van Sporting Nelo uit Neerpelt met 29-30.

Sporting Nelo had in het begin van de wedstrijd de overhand, na negen minuten stonden de Belgen met 0-5 voor. Daarna begon Quintus ook wat punten te maken, hoewel Sporting in het eerste kwartier de voorsprong wist te behouden. Na 18 minuten stond er 5-10 op het scorebord. Daarna verslapte Sporting enorm en wist Quintus van de ruststand 14-14 te maken. Na de thee gingen beide teams volledig gelijk op en was er maximaal een scoreverschil van twee punten. Zes minuten voor het einde was de stand 28-28 en was het voor beide teams er op of er onder. Quintus scoorde nog één keer maar Sporting Nelo twee keer, waardoor de wedstrijd eindigde in 29-30. De Heulenaren blijven met het verlies onderaan staan.

Handbaldames
De handbaldames van HV Quintus die spelen in de Eredivisie wonnen zaterdagavond van Westfriesland/SEW. Al vanaf het begin van de wedstrijd had Quintus de overhand door flink te scoren. Het eerste punt van Westfriesland kwam pas na tien minuten; toen stond er 6-1 op het scorebord. Ruststand werd 17-10. Ook in de tweede helft wisten de Heulse dames de voorsprong te behouden en liep Westfriesland achter de feiten aan. De wedstrijd eindigde in 33-20. Quintus staat nu op een tweede plek. 

Alle uitslagen:
Dames eredivisie:
HV Quintus - Westfriesland/SEW 33-30

Dames tweede divisie:
PSV Handbal - WPK/Westlandia 27-22

Dames hoofdklasse:
Verburch - Goodflooring-HMC/HVM 30-24
M.H.V. '81 - WPK/Westlandia 2 20-28

Heren BeNeLeague:
Wematrans/Quintus-Neerpelt 29-30

Heren tweede divisie:
Apollo - WPK/Westlandia 34-30


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Beukers
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS