Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Handballers Quintus eenvoudig naar halve finale bekertoernooi

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: donderdag 14 maart 2019 22:06

Foto: Paul Vis


De heren van Wematrans/Quintus hebben op eenvoudige wijze de halve finale van het nationale bekertoernooi bereikt. In de Eekhouthal versloeg de thuisploeg het tweede team van E&O met ruime cijfers: 34-21.

Het verschil tussen beide teams was vanaf het beginsignaal te zien. De Drentse ploeg speelt in de eerste divisie en moet daarin vrezen voor degradatie. BeNe-League ploeg Quintus leidde na zo'n kwartier spelen met 11-5 en zocht met een 16-9 voorsprong de kleedkamers op. Na de pauze liep het verschil in score snel op. Uiteindelijk won Quintus de wedstrijd met 34-21.

Om de finale te bereiken moet Quintus een lastige klip omzeilen. In de eerste week van april is Kras/Volendam in Volendam de tegenstander. De andere halve finale gaat tussen OCI/Lions en Green Park Aalsmeer.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS