Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Handbalsters Quintus naar Málaga

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: dinsdag 12 februari 2019 11:22

Foto: Leo de Jong


De handbalsters van Quintus nemen het in de kwartfinale van de Europese Challenge Cup op tegen Rincon Fertilidad Málaga uit Spanje. Dat heeft de loting dinsdagmorgen uitgewezen. Het heenduel is in het weekend van 2 en 3 maart op Málaga, de terugwedstrijd is een week later in Kwintsheul.

Of dat ook daadwerkelijk zo gebeurt, is nog onduidelijk. Om kosten te besparen worden beide wedstrijden vaak in hetzelfde weekend op één locatie gespeeld.

Quintus bereikte de kwartfinale dankzij winst op landgenoot V&L. Uit in Limburg werd het 22-27, afgelopen zaterdag stond in Kwintsheul 23-19 op het scorebord.

Mocht Quintus de halve finale bereiken, dan speelt het vervolgens tegen de winnaar van het duel Pogon Szczecin (Polen) - Boden Hondboll (Zweden).


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS