Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Hardstyleparodie 'Kind van een Tuinder' een hit op internet

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: donderdag 30 maart 2017 11:09

Foto: archieffoto


Wat bedoeld was als een 'lolletje' met carnaval, is zo langzamerhand uitgegroeid tot een hit op internet. 'Kind van een Tuinder', de Westlandse parodie die Harold Zwaartman en Rob Hofstede hebben gemaakt op het hardstylenummer 'Kind van de Duivel', is in korte tijd al tienduizenden keren bekeken.

Hoe dat komt? Hofstede heeft geen idee. "Met carnaval is het eigenlijk door geen enkele dj opgepakt, maar nu gaat het opeens helemaal los. Terwijl we er niks aan hebben gedaan", zegt de zanger, die met het muzikale duo Rob&Carlo.nl ook al een Westlandse versie van de hit 'Parijs/Praat Nederlands met me' maakte.

Een video die Robin Verbraeken maakte van 'Kind van een Tuinder' is op YouTube ruim 17.000 keer bekeken en op allerlei andere sites en de sociale media lopen die aantallen zelfs nog verder op. Afgelopen weekend bracht Hofstede in Naaldwijk het lied voor de eerste keer live ten gehore.

' style='border:0'>

Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS