Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Hellingbaan strandopgang Monster in zicht

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: dinsdag 6 november 2018 22:56

Foto: archief WOS Media


Al in 2007 werd er over gesproken: de komst van een hellingbaan bij strandopgang Molenslag in Monster. Na LPF Westland in oktober, blaast nu CDA Westland nieuw leven in de jarenlange discussie.

Volgens de partij kan zo'n baan gebruikt worden voor het bevoorraden van strandpaviljoens in de vroege ochtenduren, maar ook voor mensen in een scootmobiel of met een kinderwagen. Hulpdiensten kunnen sneller op het strand zijn in geval van calamiteiten. Een motie van het CDA is dinsdagavond door een meerderheid van de raad aangenomen.

Waar de hellingbaan precies moet komen, is niet duidelijk. Volgens GemeenteBelang Westland is een locatieonderzoek de moeite waard. Zo denkt de partij aan Watergat, het gebied ten oosten van Molenslag bij de Haagweg. Tot nu toe werd alleen gesproken over strandopgang Molenslag.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Advertentie: Suzuki
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS