Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Heren Quintus verslaan BFC, derde zege Velo

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 3 november 2019 08:43

Foto: Paul Vis


De handbalheren van Wematrans/Quintus blijven meestrijden in de top van de eredivisie. De Heulse ploeg won zaterdagavond met 25-22 van BFC en staan zo nog altijd op de tweede plek.

De mannen van Rob Vis keken in het eerste kwartier (tot 6-7) steeds tegen een nipte achterstand aan, maar bogen dat om tot een 13-8 voorsprong bij rust. Die voorsprong werd in de tweede helft steeds verder uitgebouwd en er leek lange tijd niets aan de hand. Tot tien minuten voor tijd, toen het plots weer gelijk stond (20-20). Dankzij goals van Julius Schlumberger (zijn vijfde), Lex Dofferhoff (tweede) en Ard Vollebregt (vijfde) stond het binnen de kortste keren echter 23-20. Uiteindelijk werd het dus nog 25-22.

Eindelijk weer zege Quintus-dames
De handbalsters van Quintus hebben na één gelijkspel en drie nederlagen op rij eindelijk weer eens gewonnen in de eredivisie. De ploeg van trainer René Zwinkels pakte in Twello de volle buit mee tegen hekkensluiter Voorwaarts: 24-27.

Derde overwinning Velo
Ook de dames van Venéco Velo wonnen boekten een zege, de tweede op rij en de derde dit seizoen in de eerste divisie. De dames van trainer Alex Curescu keken aan het begin van de eerste helft tegen ZAP tegen een 6-2 achterstand aan, maar stonden halverwege de wedstrijd toch met 15-13 voor. De partij in Breezand eindigde in 23-31. De Wateringers zijn inmiddels opgeklommen naar de elfde plek.

Heren
Eredivisie
Wematrans/Quintus - BFC 25-22 (13-8)

Eerste divisie
DWS - Wematrans/Quintus 2 21-21

Tweede divisie
WPK/Westlandia - Rapiditas 27-26

Dames
Eredivisie
Fit & Fun/Voorwaarts - HV Quintus 24-27 (12-10)

Eerste divisie
Z.A.P. - Veneco/Velo 23-31 (13-15)

Tweede divisie
WPK/Westlandia - Sima Sport/Ventura 20-17 (12-9)

Hoofdklasse
Verburch - Atomium'61 28-16


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS