Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Herexamen

Herexamen

Als jij opnieuw rijexamen moet doen, zou je dat halen? In het programma Herexamen testen wij de rijvaardigheid van regiogenoten. Daarnaast gaat presentator Jeroen Toet op zoek naar het verhaal achter de deelnemer.

Herexamen is een vernieuwend en afwisselend programma. Naast de rijexamens, vinden er interviews plaats met de deelnemers. Het publiek is gewend deze deelnemers in een bepaalde rol te zien, maar Jeroen laat een andere kant van ze zien.


Uitzending gemist

Herexamen Herexamen In de lesauto met Ton Kolmeijer. Als jij opnieuw rijexamen moet doen,... Herexamen Herexamen In de lesauto met Peter Duijsens. Als jij opnieuw rijexamen moet... Herexamen Herexamen In de lesauto met Braihim Mohcin. Als jij opnieuw rijexamen moet... Herexamen Herexamen In de lesauto met Ricardo van der Ende. Als jij opnieuw rijexamen... Herexamen Herexamen In de lesauto met Aad Moerman. Als jij opnieuw rijexamen moet doen,... Herexamen Herexamen In de lesauto met Maghen Hilgersum. Als jij opnieuw rijexamen moet... Herexamen Herexamen Zesde aflevering van Herexamen met onder meer de theorietest en de... Herexamen Herexamen Vijfde aflevering van Herexamen met onder meer de theorietest en de... Herexamen Herexamen Vierde aflevering van Herexamen met onder meer de theorietest en de... Herexamen Herexamen Tweede aflevering van Herexamen met onder meer de theorietest en de... Herexamen Herexamen Een nieuw seizoen Herexamen met onder meer de theorietest en de... Herexamen Herexamen Derde aflevering van Herexamen met onder meer de theorietest en de... Herexamen Herexamen De laatste aflevering van Herexamen van dit seizoen. De laatste keer... Herexamen Herexamen Een nieuw seizoen Herexamen met nieuwe elementen waaronder de... Herexamen Herexamen Een nieuw seizoen Herexamen met nieuwe elementen waaronder de... Herexamen Herexamen Een nieuw seizoen Herexamen met nieuwe elementen waaronder de... Herexamen Herexamen Een nieuw seizoen Herexamen met nieuwe elementen waaronder de... Herexamen met Joep Joep Herexamen met Joep Joep Start van een nieuw seizoen van Herexamen met nieuwe elementen... Herexamen Herexamen In de lesauto met Leo van Vliet. Als jij opnieuw rijexamen moet doen,... Herexamen Herexamen In de lesauto met Mandy Mulder. Als jij opnieuw rijexamen moet doen,... Herexamen Herexamen In de lesauto met Nico Meijer. Als jij opnieuw rijexamen moet doen,... Herexamen Herexamen In de lesauto met Arthur Zuijderwijk. Als jij opnieuw rijexamen moet... Herexamen Herexamen In de lesauto met Melissa Sneekes. Als jij opnieuw rijexamen moet... Herexamen Herexamen In de lesauto met Koos Verbeek. Als jij opnieuw rijexamen moet doen,...

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS