Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Heulenaren slaan handen ineen voor kerstmusical

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: zondag 8 december 2019 17:43


Muziekvereniging St. Gregorius, basisschool WSKO Andreashof en veel vrijwilligers hebben samen een kerstmusical op touw gezet. Samen zullen zij op 12,13 en 14 december de kerstklassieker 'De kerstavond van Scrooge' ('A Christmas Carol') van Charles Dickens opvoeren.

 "Vijf jaar geleden hebben we ook zoiets groots gedaan en dat wilden we nu weer doen", laat Irma Smits, directrice van WSKO Andreashof weten. "Er doen veel kinderen mee, maar ook veel ouders, leraren en vrijwilligers. Ik denk dat we in totaal ongeveer met tachtig zijn."


Het verhaal gaat over een vrek, Ebenezer Scrooge, die niet goed is voor de mensen om hem heen. Op kerstavond wordt hij bezocht door de geest van het heden, het verleden en de toekomst, om hem in te laten zien dat hij beter kan leven. 

De voorstellingen van de show zijn op 12, 13 en 14 december. Op zaterdagmiddag is er ook een speciale kindervoorstelling, waar het verhaal iets makkelijker wordt verteld. Voor de musical moeten wel kaartjes worden gereserveerd. 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS