Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Historische boekenmarkt week langer

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: vrijdag 15 november 2019 13:19


De historische boekenmarkt in het Westlands Museum wordt met een week verlengd tot en met zondag 24 november. Oorspronkelijk zou de boekenmarkt alleen op zaterdag 16 en zondag 17 november worden gehouden, maar het museum merkte dat de aankondiging te laat was verstuurd. "Gevolg daarvan is dat het publiek onvoldoende op de hoogte is van deze activiteit en dat alle moeite van de betrokken vrijwilligers mogelijk voor niks is geweest." 

Op de markt worden tweedehands boeken aangeboden, waarbij de nadruk ligt op antiquarische boeken over de Westlandse geschiedenis en de ontwikkeling van de tuinbouw. Maar ook boeken over omliggende dorpen en steden zijn in het assortiment te vinden. In totaal worden er meer dan1000 boeken aangeboden.

De boekenmarkt is vanaf zaterdag dagelijks in het museum aan de Middel Broekweg te bezoeken van 13.00 – 17.00 uur en de toegang tot de markt is gratis.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS