Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Hobbykas in brand aan tuinderslaan 's-Gravenzande

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: donderdag 14 maart 2019 14:05

Foto: Dennis van Schie


In een hobbykas naast een woning aan de De Jonghlaan in 's-Gravenzande is donderdagmiddag rond 13.45 uur brand ontstaan. De rookontwikkeling was in de wijde omgeving te zien. De brandweer was snel aanwezig voor bluswerkzaamheden.

Ongeveer een half uur na de eerste meldingen was de brand onder controle. Wel brandde de gasleiding nog enige tijd. Netbeheerder Westland Infra gaat daarom het gas afsluiten, waarna de brandweer de klus kan afmaken.

Er raakte niemand gewond. Het kasje kan als verloren worden beschouwd. De De Jonghlaan is in verband met de brand afgesloten.

Overigens werd de brand ontdekt door een toevallige voorbijganger, die meteen de hulpdiensten waarschuwde. De eigenaar was niet thuis. Echter stond de auto van de melder op laan geparkeerd, waar de brandweer slangen had uitgerold. Het duurde daarom ruim een uur voordat de melder weer weg kon.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS