Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Hoek van Holland doet gooi naar rol in songfestival

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: vrijdag 8 november 2019 10:38

Foto: Signbiblio


De gebiedscommissie van Hoek van Holland is met lokale ondernemers een plan aan het opstellen om een rol in het Eurovisie Songfestival te krijgen. Dat wordt volgend jaar op 12, 14 en 16 mei gehouden in Rotterdam. De ondernemers willen het Brinkplein, het strand, de Koningin Emmaboulevard en de camping gebruiken om activiteiten te organiseren.

De camping en de Koningin Emmaboulevard zouden ingezet kunnen worden als verblijfplaats voor ongeveer vijftig extra campers. Daarnaast kunnen er evenementen op het strand plaatsvinden. Op het Brinkplein kunnen schermen worden gezet waar de uitzendingen live bekeken kunnen worden en waar oud-deelnemers kunnen optreden.

De gebiedscommissie presenteerde donderdagavond tijdens een vergadering ook het idee om een glazen huis neer te zetten. Dit kan bijvoorbeeld op de Koningin Emmaboulevard of op het Brinkplein. In het glazen huis zouden radiopresentatoren uitzendingen kunnen maken rondom het festival. In totaal zouden de festiviteiten twee weken moeten duren.

Voordat het plan concreet gemaakt kan worden, moet het eerst nog groen licht krijgen van diverse instanties. In januari hoopt de gebiedscommissie meer duidelijkheid te hebben.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS