Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Hoekenees Freek Ruigrok op lijst Stadsinitiatief Rotterdam

Door: Bas Booister

Gepubliceerd op: zaterdag 3 februari 2018 15:42

Foto: Facebook


Hoekenees Freek Ruigrok, bekend van desurfschool.nl, staat op de lijst van de nieuwe politieke partij van ex-D66 raadslid Jos Verveen. De partij draagt de naam Stadsinitiatief Rotterdam en kent een lijst met mensen die vrijwel allemaal geen politieke ervaring hebben.

Naast eigenaar van de surfschool is Ruigrok ook de man achter het nog niet gerealiseerde stadsinitiatief Rif010, een soort outdoor golfslagbad in het centrum van Rotterdam. Ruigrok zegt tegen mediapartner RTV Rijnmond: "Verveen heeft het Stadsinitiatief geïnitieerd, daar sta ik achter en daarom sta ik op de lijst."

Verveen werd eind vorig jaar uit de fractie van D66 gezet en ging daarna als éénmansfractie verder. Met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen richtte hij begin dit jaar Stadsinitiatief Rotterdam op. Dat is volgens Verveen een partij die zich inzet voor drie punten: "Het Feyenoordstadion moet worden gerenoveerd, er moet 35 miljoen worden gereserveerd voor initiatieven uit de stad en er moet in elke wijk een wijkconciërge komen."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS