Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Hoekenees hoofdverdachte in drugsonderzoek

Door: Ismael de Bruijn

Gepubliceerd op: donderdag 22 augustus 2019 09:06

Foto: Signbiblio


Een 61-jarige man uit Hoek van Holland en een 66-jarige man uit Hillegom zijn hoofdverdachten in een onderzoek naar een groot crimineel netwerk. Dat bevestigt de Fiod donderdag na berichtgeving van het AD aan mediapartner Omroep West. De mannen zouden de bestuurders zijn van een bedrijf dat financiële diensten verleende aan zeker tien criminelen die handelden in onder andere drugs, wapens en anabole steroïden.

De fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst heeft met de ontmaskering een groot netwerk van drugs-, wapen- en anabolenhandelaren blootgelegd, zegt de krant. Er is beslag gelegd op 450.000 euro aan cash geld en banktegoeden. Verder is voor meer dan een miljoen euro aan xtc, anabolen en geneesmiddelen in beslag genomen.

In totaal zijn er de afgelopen maanden in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht en Flevoland zes verdachten aangehouden. De Fiod sluit meerdere arrestaties niet uit, omdat het onderzoek nog steeds loopt. Op dit moment zitten nog drie verdachten vast.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS