Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Hoekenezen met kleine beurs kunnen kaartjes Songfestival winnen

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 6 december 2019 13:33

Foto: Avrotros


Inwoners van Hoek van Holland en de rest van Rotterdam die weinig te besteden hebben komen in aanmerking voor kaartjes voor het Songfestival dat in mei in Ahoy wordt gehouden. De gemeente Rotterdam heeft een winactie opgezet, zodat ook mensen met een kleine portemonnee dit grote evenement van dichtbij kunnen ervaren.

In totaal zijn er negen middag- en avondshows in Rotterdam Ahoy. Voor elke show zijn 1.000 kaarten beschikbaar. Voor de populaire finale op 16 mei zijn 500 kaarten te vergeven. De kaarten worden verdeeld onder 4.250 inwoners, die allemaal één introducé mogen meenemen. "We willen de winnaars van deze actie een zorgeloos, compleet én onvergetelijk avondje uit bieden. Daarom spannen we ons in voor leuke extraatjes, zoals consumpties en vervoer", zegt wethouder Said Kasmi.

Rotterdammers die ouder zijn dan 18 jaar en voldoen aan de actievoorwaarden, kunnen zich van woensdag 11 december tot en met dinsdag 7 januari 2020 aanmelden via www.rotterdam.nl/winactiesongfestival.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS