Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Hoekse rugbyers verliezen van meer ervaren Amstelveners

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zaterdag 18 januari 2020 19:59

Foto: Ellen Grimbergen


Rugbyclub The Hookers heeft de thuiswedstrijd tegen de Amstelveense Rugbyclub verloren. Op het sportpark aan de Rondgang in Hoek van Holland werd het na een spannende wedstrijd 13-18. De ervaring van de bezoekers gaf de doorslag tegen het jonge team van The Hookers.

In de eerste helft golfde het spel lange tijd heen en weer. Na bijna 20 minuten kwamen de Hoekenezen op voorsprong doordat Kevin Lenssen een penaltykick benutte (3-0). Er volgde een langdurig offensief van de bezoekers, maar de Amstelveners konden niet tot scoren komen. Vlak voor rust drong The Hookers nog aan, maar nieuwe punten bleven uit.

Direct na de rust maakte Amstelveen gelijk (3-3). In de 17e minuut werd de spanning een beetje gebroken, toen de bezoekers via een try op 3-8 kwamen. Met nog 13 minuten te gaan, benutte Lenssen opnieuw een penaltykick: 6-8.
Vijf minuten voor tijd vergrootte Amstelveen de voorsprong door middel van een try met aansluitende conversie (6-15). Bob Duivestein produceerde daarna een try voor The Hookers: 11-15, waarna beide ploegen elk nog een duit in het zakje konden doen. Eindstand 13-18.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS