Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Hoekse kinderboerderij stuurt factuur naar Rotterdam

Door: Kyra Moor

Gepubliceerd op: vrijdag 24 januari 2020 09:22

Foto: Facebook Kinderboerderij Hoek van Holland


Kinderboerderij Hoek van Holland heeft een factuur van 337 euro gestuurd naar de gemeente Rotterdam. Dit zijn de kosten die de stichting heeft gemaakt omtrent de pony die 1 januari van dit jaar overleed als gevolg van vuurwerkstress.

Dit kwam aan de orde in de commissie veiligheid en bestuur van de gemeente Rotterdam. Jaap Rozema van de Partij voor de Dieren wilde weten of de gemeente de factuur gaat betalen, aangezien 'Rotterdam' niet gehandhaafd heeft in de vuurwerkvrije zone rondom de boerderij. 


Loco-burgemeester Bert Wijbenga is het met de fractie eens dat wat met de pony gebeurd is "een verdrietig ding" is. Hij durft de vraag wie schuldig is voor de situatie niet te beantwoorden, maar gaat wel op een coulante manier in gesprek met de de stichting. "Zodat er snel weer een mooi dier toegevoegd kan worden aan het bestand van deze kinderboerderij."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS