Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Hoekse rugbyers winnen ook hun vierde competitieduel

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zondag 7 oktober 2018 20:55


Rugbyclub The Hookers had zondagmiddag geen kind aan DIOK 2 in Leiden. Het werd uiteindelijk 5-69. Met alle vier tot dusver gespeelde competitiewedstrijden gewonnen, staan de Hoekenezen in de 1e klasse op de tweede plaats met 19 punten. Koploper is Eemland met 20 punten.

Hoewel het in de competitie voortvarend verloopt, kampt The Hookers met meerdere blessures binnen de selectie. Knieproblemen voor Duarte van Gijzelen en Tristan Roeleveld, een hersenschudding voor Teun Hinze en een zware liesblessure voor Bo Donkersloot, noopten coach Mark Allen om een beroep te doen op oud-strijder Duncan Jansen.
Deze voormalig speler van het nationale team kan vanwege knieproblemen eigenlijk niet meer spelen, maar daar was deze zondag weinig van te merken. Jansen vertolkte zeker in de eerste helft een hoofdrol bij The Hookers. Mede door zijn inzicht en sterk spel aan de bal konden de Hoekenezen in de eerste helft moeiteloos uitlopen naar een 0-30 voorsprong. In de tweede helft kon dit worden uitgebouwd tot 5-69.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
greve
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS