Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Hofpark stroomde weer vol voor Waterpop

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: maandag 30 juli 2018 16:17

Foto: WOS Media


Hoewel de regen een kwartier voor de poorten opengingen nog met bakken uit de lucht kwam, kende Waterpop zaterdag een droge en zonnige editie. Een verrassend programma trok ook dit jaar veel mensen naar het Hofpark in Wateringen. Volgens de organisatie was het 'een supergezellige en relaxte editie' van het gratis toegankelijke festival.

Op de podia stonden dit jaar onder meer bekende namen als Blackbird ('The One') en Wulf ('All Things Under The Sun', 'Summer On You'). Vooral tijdens het optreden van die laatste stond het veld afgeladen vol. Het Hofpark werd gedurende de dag ook nog verrast door veelzijdig straattheater. Bingodames, een spekjeskoningin en enorme fluorescerende wezens zorgden voor verwonderde blikken.

Er was rekening gehouden met het extreem warme weer, maar het inzetten van een speciaal hitteplan bleek achteraf niet nodig. De speciaal gemaakte petjes waren wel in een mum van tijd uitverkocht. Er werd ook dankbaar gebruik gemaakt van het extra water dat beschikbaar was in het Hofpark.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS