Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Honderden Westlandse scholieren naar filmfestival in Rotterdam

Door: Dennis van Schie

Gepubliceerd op: donderdag 31 januari 2019 14:40


Een spannend uitstapje donderdag voor scholieren uit Westland. Dertien bussen vol leerlingen vertrokken 's ochtends vroeg naar het Oude Luxor in Rotterdam, voor het Internationaal Filmfestival (IFFR). Op het festival leren de kinderen allerlei aspecten van film, geluidseffecten en animaties.

Het doel van organisator Westland Cultuurweb was om zoveel mogelijk leerlingen te bereiken, en dat is zeker gelukt. Er reden bussen naar Rotterdam met leerlingen van de Aventurijn, Godfried Bomansschool, Kyckert, Willemsschool en Zeester. In totaal ging het om 367 leerlingen met 53 begeleiders; dus 420 bezoekers.

Voorafgaande aan het bezoek hebben de leerlingen een workshop in de klas gehad, waar al van alles werd uitgelegd over bijvoorbeeld soorten genres.

Na het ochtendvullende programma vertrok de bus weer naar Westland en werd op school nog lang nagepraat over alle indrukken.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Cultuurweb
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS