Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Hoogheemraad Middendorp legt werk tijdelijk neer

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: dinsdag 16 mei 2017 10:51


Hoogheemraad Hans Middendorp legt per direct zijn werkzaamheden als lid van het dagelijks bestuur van het Hoogheemraadschap van Delfland tijdelijk neer. Dit doet hij in afwachting van de juridische procedure tegen de strafbeschikking van de Officier van Justitie. Hij wordt verdacht van mishandeling van een vrouw.

"Ik betreur de negatieve publiciteit en wil Delfland niet belasten met deze beeldvorming over mij in de media", aldus Middendorp dinsdagochtend in een verklaring. "Ik wacht de procedure nu af en zie met vertrouwen de uitspraak tegemoet", voegt Middendorp er aan toe.

Het bestuurscollege van Delfland laat weten: "Hij zit in een vervelende positie en het getuigt van lef om dit besluit te nemen. Ook wij wachten op de uitslag van de procedure en hopen op een snelle uitspraak", aldus het college. 


De taken van Middendorp worden tijdelijk overgenomen door de andere collegeleden. Zo lang deze procedure loopt zullen Delfland en Middendorp geen uitspraken doen over het incident, om het proces niet te verstoren.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS