Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Hookers kansloos tegen koploper Eemland

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zaterdag 30 november 2019 17:10

Foto: Ellen Grimbergen


Rugbyclub The Hookers beleefde zaterdag een kansloze middag op het eigen sportpark De Rondgang. De ploeg kwam er tegen Eemland, koploper in de Trophy Poule, niet aan te pas. Het werd 0-62. The Hookers moest het vooral op kracht afleggen.

De Hoekenezen hadden vooraf de eerste twee wedstrijden verloren en daarna vrij verrassend gewonnen van Oemoemenoe. Van die winnende opstelling was zaterdag door onder andere blessures weinig over. Desondanks begon de thuisploeg goed aan de wedstrijd. In de eerste paar minuten had het een veldoverwicht, maar drukte dat niet uit in punten.

Eemland, dat veel fysieker speelde, scoorde wel en deed dat al na vijf minuten. Daarna kwamen The Hookers niet meer in het spel voor. Bij rust stond het 0-33 en in de tweede helft gingen de gasten op dezelfde voet door.  Onder andere via de Hoekse rechterflank die open lag. Daar maakte international Jordy Hop dankbaar gebruik va. Uiteindelijk werd het 0-62. 

Hookers krijgt de komende twee weken twee wedstrijden tegen teams die in het zelfde schuitje zitten: Delft en Waterland.

Foto's: Ellen Grimbergen


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS