Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Horecaondernemers Maassluis starten eigen bezorgdienst

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 20 maart 2020 11:43

Foto: WOS


Een aantal horecaondernemers in Maassluis is onder de naam Driving Dinner Maassluis een eigen bezorgdienst begonnen. Daarmee spelen ze in op de huidige problemen die zijn ontstaan door het coronavirus.

"Afgelopen weekend hadden we al zoiets van: dit gaat niet goed, op deze manier gaan we naar een sluiting van de Maassluise horeca", vertelt Bert Spek van Monsieur Paul. "Op dat moment was afhalen en bezorgen nog wel mogelijk. Daarom hebben we de koppen bij elkaar gestoken en zijn tot een bezorginitiatief gekomen. We rijden nu allemaal rond met maaltijden en lunchgerechten."

De bezorgdienst is voor de restaurants en cafés de enige mogelijkheid om nog aan inkomsten te komen, weet ook Kevin van der Toorren (Kevin's Grand Café). "Het is een kleine pleister op een grote wond, maar om bezig te blijven zolang het nog kan is het een mooie uitkomst."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Boekestijn
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS