Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In Gardien Tot Tien: Dag 4 van de Week van het Werk

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: donderdag 27 september 2018 13:16


In Gardien Tot Tien schoof Bart Bekkers van Don Opleidingen aan als co-host. Daarnaast zaten er twee gasten in de studio die de Westlandse manieren maar al te graag in tact willen houden: Ramesh Bipat lanceerde onlangs een kledinglijn met Westlandse uitspraken en Renzo Grootscholten won met zijn Vlog uit de Kas.

Bart Bekkers van Don Opleidingen schuift aan als co-host
Het is alweer de vierde dag van de Week van het Werk, en dit keer mochten we Bart Bekkers van Don Opleidingen verwelkomen in de studio als co-host. Tijdens de uitzending vertelde hij onder andere over de opleidingen binnen het bedrijf, de werksfeer en hoe er wordt gehandeld wanneer iemand aangeeft een te hoge werkdruk te ervaren.Ramesh Bipat vertelt over LABEL0174
Ramesh Bipat is naast zijn werk bij de politie in Den Haag sinds kort ook een kledinglijn begonnen, genaamd LABEL0174. Hij heeft een breed assortiment aan producten die zijn bedrukt met Westlandse uitspraken; vooral de slabbetjes doen het goed. In Gardien Tot Tien vertelde hij hoe hij op dit idee is gekomen en wat hij nog meer in petto voor het label heeft.


Renzo Grootscholten over zijn ervaring als vlogger in de kas voor LTO
Tijdens de zomervakantie maakten zes scholieren onder begeleiding van LTO Glaskracht Nederland een Vlog uit de Kas. Renzo Grootscholten uit Naaldwijk was met iets meer dan 18.000 views de terechte winnaar. Vanochtend zat hij in de studio om hier meer over te vertellen, en of er wellicht toekomst zit in het vloggen.


Verslaggeefster Diana de Bruijn is bij GJ Personeelsdiensten
Onze verslaggeefster Diana de Bruijn was vanochtend op locatie bij GJ Personeelsdiensten. Daar liep ze twee interessante medewerkers tegen het lijf.Cake voor de Kanjer gaat naar De Roo Taxi- en Autoverhuur
De vierde ‘Cake voor de Kanjer’ ging vandaag naar vier medewerkers van De Roo Taxi- en Autoverhuur. Tijdens de Week van het Werk reikt Patijnenburg iedere dag een cake uit aan een bedrijf met een bijzondere match.


Sophie van Vitis Welzijn heeft weer leuke vrijwilligersvacatures in de aanbieding
Dit keer hing Sophie van Vitis Welzijn aan de lijn om de luisteraars weer te verblijden met drie vrijwilligersvacatures. Scouting Naaldwijk zoekt bijvoorbeeld nog vrijwilligers met een vlotte babbel die loten willen verkopen tijdens de Fancy Fair bij het rad van avontuur.


Poll
Bijna elke Westlander heeft als bijbaantje weleens in de tuin gewerkt. Hoe heb jij dat werk ervaren?


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
GJ
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS