Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In Gardien Tot Tien: Dag 5 van de Week van het Werk

Door: WOS.nl

Gepubliceerd op: vrijdag 28 september 2018 10:23


In Gardien Tot Tien schoof Aldwin Roos van Nature's Pride bij ons aan in de studio tijdens de laatste uitzending van de Week van het Werk. Braihim (DJ Bombastic) en Younes Mohcin kwamen ook nog even langs om uiteraard te vertellen over hun bijzondere job in het kader van deze week.

Aldwin Roos van Nature’s Pride schuift aan als co-host
In het kader van de Week van het Werk schoof iedere dag een van onze partners aan als co-host. In de laatste uitzending van deze week nam Aldwin Roos van Nature’s Pride plaats in de studio. Hij vertelde over hoe het bedrijf zich de laatste jaren heeft ontplooid door het rijpen van exotische groenten en fruit. Bovendien schetste hij een beeld van de werksfeer bij Nature’s Pride en gaf hij zijn mening over onbereikbaar zijn buiten werktijd.
Braihim (DJ Bombastic) en Younes Mohsin timmeren aan de weg
Vanochtend zaten de gebroeders Mohcin iets later dan gepland, maar gelukkig nog wel op tijd om te vertellen over hun dj- en zangcarrière. Een bijzondere job natuurlijk, wat absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit van je vraagt. In Gardien Tot Tien legden ze uit wat er naast de optredens allemaal bij komt kijken in dit vak.

Verslaggeefster Diana de Bruijn is bij Opti-flor
Onze verslaggeefster Diana de Bruijn was vandaag op locatie bij Opti-flor, een van onze partners tijdens de Week van het Werk. Daar sprak ze met diverse medewerkers binnen het bedrijf en kwam ze erachter dat er veel mogelijk is bij Opti-flor als het gaat om je talenten ondervinden. Voor alle werkzoekenden: Opti-flor Multi-flora is nog op zoek naar mensen.
Laatste Cake voor de Kanjer gaat naar Boekestijn
Tijdens de Week van het Werk werd er elke dag een 'Cake voor de Kanjer' uitgereikt door Patijnenburg aan een bedrijf met een bijzondere match. De laatste cake van dit jaar ging naar Boekestijn Electrotechniek in De Lier.


Harold de Duivenman werkt nooit met tegenzin in de kas
Harold de Duivenman kon natuurlijk niet ontbreken deze week. Met het oog op de Week van het Werk spraken we hem over het werk in de kas. Hij meende nog nooit met tegenzin te hebben gewerkt in de kas, maar gaf wel toe dat zijn duiven hier wellicht onder te lijden hebben. Voordat hij naar zijn werk gaat kijkt hij namelijk niet eens om naar zijn duiven.


Nog steeds kaarten beschikbaar voor Spruijt en Opperman in Theater Koningshof
Deze zaterdag staat het duo Spruijt en Opperman in Theater Koningshof Maassluis met de voorstelling 'Zij en Ik'. Afgelopen maandag waren ze bij ons te gast in de studio om hierover te vertellen en om terug te blikken op het begin van hun carrière. Vanochtend hadden we Yael van de Koningshof aan de lijn; hij liet weten dat er nog kaarten beschikbaar zijn.


Wat is er allemaal weer te beleven bij Op Hodenpijl? Merel weet het
Merel Kester klonk vanochtend enthousiast door de telefoon, want er is weer genoeg te beleven bij Op Hodenpijl. Voor de drukke mensen wordt er volgende week woensdag een workshop georganiseerd waarin Paul Loomans laat zien hoe je meer rust en voldoening in je leven kunt krijgen. Bovendien kun je die week genieten van akoestische en Portugese muziek.


Poll
DJ Bombastic was vanochtend bij ons te gast in de studio en vertelde dat zijn werk niet gebaseerd is op een 9 tot 5 mentaliteit. Heb jij een 9 tot 5 mentaliteit? #weekvanhetwerk


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS