Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

Huurfietsen Swapfiets eind dit jaar ook in Den Hoorn

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 27 september 2019 11:50

Foto: Een swapfiets in Amsterdam - Foto FaceMePLS via Flickr CC


Een fiets huren in plaats van kopen, vanaf eind dit jaar kan dat ook in Den Hoorn. De populaire dienst Swapfiets komt dan namelijk ook beschikbaar in het Midden-Delflandse dorp, zo is deze week bekend geworden.

Swapfiets was in 2015 een initiatief van vier Delftse studenten. Voor 15 euro per maand (12 euro voor studenten) kunnen klanten een fiets huren. Bij mankementen als een lekke band komt het team hoogstpersoonlijk langs om de fiets te wisselen. De fietsen zijn herkenbaar aan hun blauwe voorband.

De dienst was al beschikbaar in omliggende steden als Delft, Den Haag en Rotterdam, maar volgens de oprichters was er ook veel vraag van potentiƫle klanten buiten het huidige servicegebied. "Bijvoorbeeld ouders van schoolgaande kinderen of (young) professionals die buiten de stad wonen en dagelijks naar de stad fietsen."


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS