Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

HV Westland blijft geloven in vierde veld

Door: WOSRedactie

Gepubliceerd op: zaterdag 5 oktober 2019 12:16

Foto: voorzitter Maarten van der Starre


Hockeyvereniging Westland in Naaldwijk 'zet alles op alles' om een vierde veld mogelijk te maken. Dat laat de club zaterdag weten nu het college van Burgemeester en Wethouders van Westland heeft besloten het vierde veld uit de begroting te schrappen.

"Wij moeten bepaalde keuzes maken", liet sportwethouder Pieter Varekamp vorige week weten. "Anderzijds, er leven meer wensen bij meer clubs en iedereen kan gewoon sporten." Voorzitter Maarten van der Starre zegt overvallen te zijn door het besluit. "Een besluit dat voor ons volledig uit de lucht kwam vallen."

"Het besluit om nu ineens dit plan te schrappen, is bij ons hard aangekomen en bagatelliseert het ruimteprobleem waar onze Westlandbreed georiënteerde vereniging al 7 jaar lang de dringende noodzaak van aantoont", schrijft de voorzitter. "Er zijn verwachtingen gewekt. Verwachtingen waar we op mochten vertrouwen."

Van der Starre laat weten dat deze week een overleg is opgestart met wethouder Varekamp en de Westlandse politiek. Meer wil de voorzitter er niet over kwijt. De begroting wordt in november door de gemeenteraad behandelt. "Een uitgebreide reactie draagt niet bij aan het proces dat we op gang willen brengen richting de raadsvergadering."


Vorige week maakte de WOS onderstaande reportage over de begroting van Westland: 


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS