Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

IJsbrand Chardon wint in Boedapest vóór zoon Bram

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: zondag 1 december 2019 16:55

Foto: Archieffoto FEI


Menner IJsbrand Chardon heeft zondag de wereldbekerwedstrijd vierspannen in Boedapest gewonnen. In het afsluitende onderdeel bleef de Midden-Delflander zoon Bram op luttele seconden voor. Bram Chardon werd daarmee tweede.

Bram Chardon was in de finale iets sneller dan zijn vader, maar stootte een bal om, wat strafseconden opleverde. Dit kostte hem de overwinning.

Het is de eerste overwinning dit seizoen van een Chardon in een wereldbekerwedstrijd. In de Franse stad Lyon behaalde Bram zilver en in Maastricht was er zilver voor IJsbrand en brons voor Bram. Beide keren was het goud voor de Australiër Boyd Exell. Hij deed in de hoofdstad van Hongarije niet mee, maar was actief in Stockholm.

Winning Round | FEI Driving World Cup - Budapest 2019

Charge on like the Chardons! ???? The Chardon family legacy dominated Budapest for the FEI Driving World Cup as father and son went head-to-head for the win - both unbearably fast, the daredevil gene came out in full force! But, it was Ijsbrand Chardon who stole the show - pipping his son, Bram Chardon by just 3 seconds! ??????

Geplaatst door Fdration Equestre Internationale op Zondag 1 december 2019

Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
Greve banden algemeen
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS