Tip ons
Tip ons

Je kunt zelf jouw bijdrage/tip via dit formulier toesturen. Wij zullen deze controleren en mogelijk gebruiken voor publicatie. Let op! Aangeleverd materiaal dient rechtenvrij te zijn of er moet schriftelijk toestemming zijn verleend voor het gebruik ervan.

Nu:
Straks:
Nu:
Straks:

In 2018 minder geflitst op Wippolderlaan

Door: Stefan van der Meer

Gepubliceerd op: vrijdag 8 februari 2019 12:15

Foto: Google Streetview


De vier flitspalen op de Wippolderlaan bij Wateringen waren vorig jaar goed voor ruim 130.000 boetes. Dat blijkt uit cijfers over 2018 van het Centraal Justitieel Incassobureau. Een jaar eerder werd op deze belangrijke Westlandse verkeersader nog bijna 150.000 keer geflitst. De meeste boetes waren voor te hard rijden.

Net als voorgaande jaren reden de meeste auto's nog te snel langs de flitspaal bij de kruising met de Veilingroute, ter hoogte van afvalverwerker Renewi. Daar werden 43.993 boetes genoteerd. Zijn 'broertje' aan de overkant was goed voor 32.306 boetes. Iets verderop, op de N211 bij de kruising richting de snelweg, zorgde de flitser voor 18.429 boetes. De flitser aan de andere kant van de kruising flitste 37.115 keer.


Van alle flitsers in onze regio gingen slechts vier palen in 2018 vaker af dan een jaar eerder. Bekijk alle cijfers hieronder.


Terug

Deel deze pagina: LinkedIn Google+
TipTop
Gerelateerd
Media Choice - powered by: HPU internet services / IB broadcast / Maxx-XS