Archief

In Gardien Tot Tien: Dag 2 van de Week van het Werk

In Gardien Tot Tien stond de tweede dag van de Week van het Werk vooral in het teken van Patijnenburg, waarvandaan we live radio maakten. Directrice Inge Vermeulen schoof aan als co-host en verder spraken we met een aantal medewerkers van Patijnenburg.

Directrice Inge Vermeulen van Patijnenburg 'schuift' aan als co-host

Inge Vermeulen, de directrice van Patijnenburg, stond vanochtend regelmatig bij ons aan de studio om te vertellen over de werkzaamheden en doelstellingen van Patijnenburg. Het bedrijf helpt en zet zich op diverse manieren in voor werkzoekende mensen. Inge vertelde onder andere over de ontwikkeling van werkgroepen, waaronder de investering in gerichte leerroutes.









Werken bij Patijnenburg

Zo'n vierhonderd mensen zijn werkzaam bij Patijnenburg. Tijdens de uitzending kwamen verschillende werknemers buurten bij de studio om te vertellen over hun functie binnen het bedrijf.







Ella de Munnik en Mariƫlle Brok over samenwerking Patijnenburg en Vitis Welzijn

Patijnenburg en Vitis Welzijn werkte eerder zo nu en dan al samen, maar vanaf nu zullen ze samen gaan werken via een methodiek. Dat werd vanochtend duidelijk door een lezing die werd gegeven door Ella de Munnik van Patijnenburg en Mariƫlle Brok van Vitis Welzijn. Verslaggeefster Diana de Bruijn vroeg ze na afloop van de lezing het hemd van het lijf.



Wethouder Vreugdenhil enthousiast over samenwerking Patijnenburg en Vitis Welzijn

Wethouder Piet Vreugendil mocht het eerste exemplaar in ontvangst nemen en was erg enthousiast over de samenwerking tussen Patijnenburg en Vitis Welzijn. In Gardien Tot Tien raadde hij iedereen aan de methodiek door te lezen.



Cake voor de Kanjer

De 'Cake voor de Kanjer' kon deze dag natuurlijk niet ontbreken. Tijdens de Week van het Werk reikt Patijnenburg iedere dag een cake uit aan een bedrijf met een werknemer vanuit Patijnenburg.



Poll

Inge Vermeulen (Patijnenburg): 'Werken maakt gelukkig door respect en waardering'. Word jij gelukkig van je werk? #weekvanhetwerk

Categorieen:
Algemeen